Inilah Sebab Kenapa Anda Perlu Tukar Ke Onexox

Inilah Sebab Kenapa Anda Perlu Tukar Ke Onexox

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Kebanyakan orang mesti menggunakan line telefon sama ada prepaid ataupun post paid dari pelbagai telco diluar sana dan saya juga tidak ketinggalan dan malah mempunyai lebih daripada satu nombor kerana satu telefon boleh pakai 2 SIM dan malah ada yang lebih. Saya juga telah guna pelbagai line telefon diluar sana yang pertama saya guna adalah CELCOM, Maxis no lama expired kerana terlupa topup nonya 017-909 3425, DIGI masa belajar UM dulu semuanya unlimitedkan katanya just untuk bergayutkan..hahaha, U-mobile sim pack yang murah, Tunetalk kerana terjebak dengan Toneexcel yang mahal berbaloi tuhh…frendi kerana join program frenz yang hidup tapi tak nak hidup ntah ke mana perginya tuh.

Sekarang terjebak pulak dengan simkad unifi yang katanya no expired date rupanya tiada expired apabila nombor yang anda gunakan sentiasa aktif call, sms atau pun guna data selagi aktif tidak akan expired dan jika tiada sebarang tansaksi tersebut akaun akan tak aktif selepas 90 hari dan seterusnya akan expired. Walau bagaimana pun, simkad yang saya masih kekal aktif dan selalu guna adalah simkad xox/ onexox dan saya juga merangkap sebagai dealer onexox. Kenapa saya masih guna onexox ? inilah kerana terdapat beberapa keistimewaan berikut:

$ Validity yang sangat panjang iaitu jika MNP tukar dari telco lain ke Onexox automatik dapat validity 2 tahun 4 bulan dan jika pakai nombor baru perlu topup RM50 dan akan automatik dapat tempoh sah 2 tahun 4 bulan. Validity ini akan terus bertambah sekiranya anda topup sebagai contoh selepas anda layak dapat 2 tahun 4 bulan anda topup lagi sebanyak RM50 bermakna tempoh akan bertambah sebanyak 50 hari lagi tiada telco lain yang beri tempoh seperti ini.

$ Aku adalah pengguna tegar celcom dan kenapa Onexox kerana Coverage yang stabil dan luas menggunakan fasiliti celcom (MVNO Celcom).

$ Selain itu, datanya yang sangat murah dan laju unlimited. Dengan hanya RM50 sahaja anda boleh dapat 13GB data season pas dan anda boleh guna mengikut keperluan dari store season pas anda. Data dalam season pas expired mengikut tempoh simkad dan boleh carry forward ke bulan seterusnya dan juga boleh dibawa jika tukar plan ke BLACK.

$ Habis data auto off dan tidak tolak kredit.

$ Ada Use Get User

$ Free SMS

$ Boleh Share DATA, Minit dan SMS

$ Panggilan yang sangat jimat 3 block yang murah dan berbaloi.

$ Nak Beli topup mana – mana boleh online pun boleh.

$ Nak beli simkad pun boleh online sahaja (klik sini)

$ Dan yang penting boleh buat duit sebagai Dealer Onexox dengan modal yang sangat rendah. Berminat boleh hubungi saya 013-2006892.

Banyak lagi kelebihan Onexox yang anda patut gunakan kerana persaingan semakin banyak dan syarikat akan terus membuat penambahbaikan untuk kelangsungan penjanaan keuntungan, jika tidak syarikat tersebut akan tidak mampu bersaing dengan syarikat lain. Bagi mana – mana user atapun dealer yang ingin tambah kelebihan simkad onexox bolehlah komen di bawah..

Kongsikan serkiranya bermanfaat. Sekian Wassalam.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 3