Buat Duit Dengan Affiliate Per Lead RM3 Melalui Niagawasap

Buat Duit Dengan Affiliate Per Lead RM3 Melalui Niagawasap

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua.

Alhamdulillah, segala puji bagi pemilik sekian Alam, saya buka peluang kepada sesiapa yang ingin mendapatkan duit sambilan secara santai harian melalui program affiliate iaitu niagawasap. Ramai diluar sana masih baru untuk mencuba cuba mencari duit lebih dengan modal yang agak kecil, di sini saya sarankan anda boleh mula dengan program – program affiliate.

Program affiliate atas talian sangat banyak samada secara percuma atau berbayar luar negara mahupun dalam negara. Kebanyakan program affiliate ada produk tersendiri dan kebanyakannya adalah produk digital seperti ebook. Namun demikian affiliate yang menarik untuk join adalah produk yang ada demand dan boleh dimiliki oleh orang ramai dengan nilai yang sangat berbaloi. Jika dapat jual produk dengan mudah secara automatik pendapatan anda juga akan bertambah dan kena gayanya boleh lumayan.

Walau bagaimanapun, di sini saya kongsikan affiliate terbaru dari otai internet iaitu niagawasap di mana pemiliknya ingin mengumpul lead wasap melalui laman web dan akan menyimpan database nombor whatsapp dengan target 5000 nombor. Apa yang menarik adalah anda akan dibayar sebanyak RM3 bagi satu lead atau dengan nama lain sekiranya ada yang berminat untuk menyertai program walaupun tidak upgrade. Syaratnya mudah anda haruslah menjadi agen affiliate dengan upgrade pakej pro sebanyak RM30 sahaja. Jika anda upgrade pakej biasa RM20 ringgit setiap lead akan dibayar sebanyak RM1.50 sahaja.

Selain itu anda juga akan dibayar komisen bagi setiap user yang uprgade, nak tahu berapa anda upgrade cepat cepat yeaa..Belum terlambat dan masih ada peluang lagi bagi anda semua yang ingin cuba menjana pendapatan sambilan di atas talian.

Disini saya ingin kongsikan cara mudah dan cepat untuk anda tarik lead adalah anda boleh gunakan kaedah kongsi linkĀ  affiliate anda ke platform seperti berikut:

  1. Kongsikan link affiliate kepada kawan – kawan terdekat anda
  2. Kongsikan link affiliate dalam group yang ramai minta jana pendapatan
  3. Kongsikan link affliliate di wall facebook anda
  4. Kongsikan link affiliate di Facebook group anda
  5. Jika advance boleh kongsikan link affiliate melalui emel list yang anda ada.

Kaedah – kaedah ini lagi mempercepatkan anda untuk menarik orang ramai signup dan upgrade menjadi agen affiliate niagawasap dan secara tak langsung pendapatan anda juga akan meningkat. Apapun anda boleh jadikan ia platform sambilan sahaja kerana apabila cukup 5000 no whatsapp kemungkinan pemilik akan hentikan atau mungkin akan teruskan jika ada permintaan. Oleh itu, buatlah betul – betul sekadarnya untuk mendapat pendapatan sambilan harian.

Saya harap anda semua dapat merebut peluang ini sambil – sambil makan gaji buat income tepi dan saya doakan semoga anda semua dapat menjana pendapatan sedikit sebanyak. Semoga berjaya, sila share posting ini jika bermanfaat. Sekian Wassalam.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 1 =